Zin in een gezond en origineel ontbijt? Proef onze versie van verloren brood met kweepeer (uit eigen tuin) en cider. Of Guinessbrood met ei en kaas. Een topper is ook het Ottoman ei, een variant op het klassieke Turks recept met een Noordelijke touch door de skyr, gebrande boter en dille.
En dan is er natuurlijk ons wisselend assortiment Smørrebrød, het traditioneel Deens lunchgerecht bij uitstek. Een flinke snee vers gebakken roggebrood met beleg uit ons assortiment en ingrediënten uit de eetbare tuin van Rosendal. Ook om mee te nemen!
Reserveren
Ontbijt & lunch mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 14.00u
"*" geeft vereiste velden aan
guinness brood met ei & kaas
Ottoman ei met skyr
geitenkaas met pickle van wortel
OST bord
smørrebrød
groenten uit de tuin van Rosendal
eetbare bloemen
lunch onder de druivelaar
We gebruiken cookies om je de beste ervaring op onze website te bieden. Als je verdergaat, gaan we ervan uit dat je hiermee instemt.