Ontbijt en lunch

ROSENDAL serveert

Zin in een gezond en origineel ontbijt?  Proef onze versie van verloren brood met kweepeer (uit eigen tuin) en cider. Of Guinessbrood met ei en kaas. Een topper is ook het Ottoman ei, een variant op het klassieke Turks recept met een Noordelijke touch door de skyr, gebrande boter en dille.
En dan is er natuurlijk ons wisselend assortiment Smørrebrød, het traditioneel Deens lunchgerecht bij uitstek. Een flinke snee vers gebakken roggebrood met beleg uit ons assortiment en ingrediënten uit de eetbare tuin van Rosendal. Ook om mee te nemen! 

Reserveren

Ontbijt & lunch mogelijk op zaterdag van 8.00 tot 14.00u

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DD slash MM slash JJJJ
Tijdstip*
:
groenten uit de tuin van Rosendal
eetbare bloemen
lunch onder de druivelaar